LE PRINTEMPS SPIERE-HELKIJN

LE PRINTEMPS SPIERE-HELKIJN Le Printemps Spiere-Helkijn

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 184 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Le Printemps Spiere-Helkijn. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 22:15 Super repas mais 2 erreur dans la commande je ne c'est pas si cela etai fait exprès mais apart ca tres bonne la pizza
10 mei 2022 om 20:16 Op tijd geleverd, pizza was heel lekker.
8 mei 2022 om 20:18 Snel geleverd. Pizza was heel lekker, maar niet warm.
8 mei 2022 om 0:22 Heeft gesmaakt , ook de levering was top !
6 mei 2022 om 19:20 Pizza was op tijd, extra slaatje en drankje. Jammer dat de pizza bolognaise veel te lopend was om normaal te kunnen eten. De kip pizza was wel goed.
2 mei 2022 om 9:54 De pizza was super lekker, alle ingrediënten smaakten heel vers. We kregen ook nog een klein slaatje, terug kraakvers en mooi meegenomen. Voor herhaling vatbaar !
18 apr 2022 om 19:51 Pizza´s niet lekker!
17 apr 2022 om 22:59 Eten niet ontvangen. Zogezegd onderweg na 2 uren nog altijd niks. Nemen niet op. Geen reactie op berichten.
9 apr 2022 om 23:55 Zeer lekkere en verzorgde levering mogen ontvangen die me dan ook gesmaakt heeft. Een verzorgde salade , hapjes en drankjes als extra gekregen bij de bestelling ! Ook de levering verliep vlot Zeer grote dank U wel aan de Patron Mario !
5 apr 2022 om 21:40 super bon comme thabitude
2 apr 2022 om 22:10 Zeer lekker eten, ook veel cadeau gekregen. Hele vriendelijke meneer voor de levering ook. Wij bestellen zeker nog eens
30 mrt 2022 om 7:19 Les pizzas sont trés bonne , mes la peperonni pique trés fort j'ai commandé trés tôt pour avoir une livraison a 21h elle est arrivée a plus de 21h30. ces le seul bémol , le livreur est trés gentil et polie